Bel Epoq är en synthduo från Lübeck i Tyskland.
Med en mörk och pulserande inledning levererar de här debutsingeln I will dance with you. En singel som verkligen tar oss in i ett läckert synthlandskap som hämtat inspiration från 80-talets pop- och synthproduktion.

Följ på Apple Music

Det är feta trummor och episka synthar som bygger upp låten tillsammans med sångerskans starka röst. När I will dance with you når den storslagna refrängen lyfter låten flera snäpp. Det är nästan lite ABBA-känsla över refrängen skulle jag säga. Det är ju inte en dålig sak.

Med I will dance with you levererar Bel Epoq en imponerande första låt för oss. Jag ser fram emot att höra mer från duon.

Följ Bel Epoq på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.