Bel Epoq är en synthduo från Lübeck i Tyskland.
Med en mörk och pulserande inledning levererar de här debutsingeln I will dance with you. En singel som verkligen tar oss in i ett läckert synthlandskap som hämtat inspiration från 80-talets pop- och synthproduktion.

Favoriter Apple Music

Det är feta trummor och episka synthar som bygger upp låten tillsammans med sångerskans starka röst. När I will dance with you når den storslagna refrängen lyfter låten flera snäpp. Det är nästan lite ABBA-känsla över refrängen skulle jag säga. Det är ju inte en dålig sak.

Med I will dance with you levererar Bel Epoq en imponerande första låt för oss. Jag ser fram emot att höra mer från duon.

Följ Bel Epoq på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011