Under sommaren har Molly Sandén varit aktuell med att lånat ut sin röst i filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga med Will Ferrell och Rachel McAdams i huvudrollerna. Här sjöng hon under sina mellannamn My Marianne och skapade gåshud med låten Húsavík (My home town).

Men nu är det dags för Molly att återvända till den svenska popen vilket hon gör tillsammans med Newkid och låten Jag mår bra nu. En låt som de båda sångarna skrivit tillsammans med Kevin Högdahl och Victor Thell som även producerat låten. Resultatet är ännu ett stycke R&B-pop som lär bli en hit för alla inblandande. Du hör resultatet här nedan.

Andreas Öhman har regisserat videon till låten och berättar detta till bloggen:

”Vi ville göra en video med samma energi och musikaliska beats som låten; med en seriös lekfullhet och en ständig framåtrörelse. Att jobba med Molly och Newkid var en dröm i det att de direkt satte en stark känsla och lyfte den visuella personligheten!”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.