Du har ju hört Adam Englund här i bloggen med jämna mellanrum. Boråsaren har ju vunnit mångas hjärtan igenom sina lysande poplåtar och framförallt kärlek till fotbollslaget Elfsborg som blev låten Här är du aldrig ensam.

Svensk Pop Apple Music

Victor Thell fick upp ögonen för Adam och bland annat skrev de låten Ha dig igen som fick inleda Victor Leksells debutalbum.
Nu är det dags för Adam att ta sig in i en ny fas i sin karriär under artistnamnet Rymdpojken.
-Jupp, det första jag tänkte på när jag såg namnet var en annan Västgöte; nämligen Robin Lundbäck och hans Boy In Space. Men Boy In Space är som namnet antyder, pop på engelska, medan Rymdpojken är pop på svenska, lätt att hålla isär med andra ord.

Först ut med Rymdpojken är singeln Flightmode. En låt Adam skrivit tillsammans med Victor Thell och Marcus Svedin och som gästas av ingen mindre än Victor Leksell. Resultatet är en skönt medryckande poplåt som osar hit och det känns som Adam kommer nå högt och brett med sin musik. Det är han fanemig värd!

Om Flightmode berättar Adam:

”Jag skrev låten under period jag inte mådde så bra. Det hade varit en period av mycket förändringar och kaos i mitt liv. Jag ville helt enkelt fly från allt jobbigt då…trycka på flightmode-funktionen precis som man kan göra på telefonen.”

Killarna åkte runt i Stockholm och filmade sig samtidigt som de sjöng låten. Det klipptes ihop till en musikvideo och den kan du nu kolla in här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011