Marcus Andersson och Johan Gustafsson i Evil Astronaut är tillbaka. Det var 2017 som herrarna släppte debut-EP:n Mara från vilken du kunde höra låtarna Orbit Berlin och Seasons här i bloggen.
Nu är det dags för herrarna att jobba mot EP nummer två och tre som släpps under hösten samt i början av 2021.

Följ på Apple Music

Först ut är den drömliknande låten Daylight saving time. Här bjuder herrarna oss på en svävande ljudbild som snyggt sväller upp allt efter som låten tar sig framåt. Väldigt skönt och tilltalande. Så sjukt ner i Evil Astronauts musikuniversum och njut av nya låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.