Göteborgsbandet Silverkulten är nu aktuella med tredje singeln från kommande albumet På kollisionskurs med samtiden. Tills morgonen gryr igen heter låten och beskriver en helt vanlig kväll med vännerna som övergår till något annat – något större – och livet känns lite som en film. Personligen älskar jag känslan i låten. Det är bra melodisk indiepop med taktfasta trummor och medryckande gitarrer. Inget att ogilla här inte.

Popmuzik Lover

Tills morgonen gryr igen är producerad av Joakim Lindberg och skvallrar om att nya albumet kan bli bandets bästa.

Silverkulten

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.