Train To Spain arbetar just nu sakta men säkert mot sitt fjärde album som släpps under våren. Efter singlar som Shed no tears, Remember September och The Breeze är det nu dags för Göteborgsduon att släppa singeln Prisoner.

Favoriter Apple Music

Här bjuds vi på en dansant synthpoplåt med ett riktigt skönt driv där läckra synthmelodier och tunga trummor lyfter fram Helena Wigeborns röst.
Om texten berättar sångerskan för bloggen:

”Jag tror att många kan relatera till känslan av att ibland sitta fast i olika sammanhang där man inte känner sig helt bekväm. Men av olika anledningar kan det vara svårt att ta sig ur dem, vilket kan ge en känsla av fängelse. Att slits mellan frihet och skyldigheter, att själv göra det som är rätt eller det som känns rätt.”

Prisoner är skriven av duon tillsammans med producenten Milo Blue.

Train To Spain

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011