6 / 10

Behagligt och mysigt som en sommarkväll, men inte direkt något nytt med Washed Out. Gillar du det han gjort tidigare kommer du uppskatta även detta. Är du inte ett fan sedan tidigare så är Purple Noon inte albumet som kommer få dig att bli kär denna gången heller.

  • User Ratings (0 Votes) 0

För den varma sommaren och speciellt den lite svalare sommarkvällen är Ernest Greene och hans Washed Out ett perfekt soundtrack. Musiken är behagligt svävande och hans röst skapar en drömliknande känsla som jag uppskattar.
Bara värmen i produktionen får en att tänka på sommaren, när på året man än lyssnar. Så tidsmässigt är det ett perfekt tillfälle för Washed Out att släppa albumet Purple Noon. Hans fjärde album och uppföljare till Mister Mellow från 2017.

Nordiska Favoriter

Albumet i sig levererar det som vi förväntar oss av Washed Out. Chillade och drömliknande låtar med en Balearic känsla, där Time to walk away sticker ut lite mer som den mer upplyftande och drivande. Annars är det mer som en sommarkväll i allmänhet. Det är behagligt och trevligt sällskap i 40 minuter, men absolut inte stunden som du kommer att skriva hem till familjen om. Ernest varesig skapar något nytt eller direkt utvecklar sig själv här, utan han är där han är. Gillar du det han gjort tidigare så kommer du garanterat att även gilla detta. Var du inget fan tidigare så är Purple noon inte albumets om får dig att fastna denna gång heller. Men för vad det är, så är det väldigt trevligt i all sin o-spännande inramning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011