Artisten och producenten Edvin Linderoth har ett gediget CV att visa upp. Tidigare en del av Hemliga Klubben samt att han bland annat jobbat med Klara & Jag, Den Svenska Björnstammen plus Popmuziks egna Astian.

Popmuzik Podcast

Nu är det dags för Edvin att än en gång släppa eget, vilket han gör med singeln Fienden. En låt vars refräng skrevs tillsammans med Mattias Jonsson och Adéle Cechal när Edvin fortfarande var med i Hemliga Klubben, men sedan har Fienden fått ligga i träda och gôttat till sig lite, som det heter i Göteborg.

Resultatet är en härligt medryckande poplåt med magiska synthar och skönt driv som fick mig att bli helt lycklig. En låt som bygger på det där klassiska temat om hopplös kärlek. Du vet de där känslostormar som uppstår när livet tappar sin färg och förtroendet krackelerar som glas när den som höll ens hand innan tar bussen hem med fienden.
Känslor som kanske inte kan verka lika jobbiga just när de är inklädda i en medryckande melodi, men tro mig, de är lika äkta även om man har en mer poppig fasad.

Vill du höra mer av Edvin, så är planen att han släpper en EP innan sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011