DOLBY ATMOS

Jag tror alla är överens om att årets Way Out West än så länge är ett stort ”jaha?” för många.
Det finns en hel del artister som är kul att se när man väl är där, men inget som egentligen säljer slut på biljetterna.
Var är Lana Del Rey , Daft Punk eller Beyoncé ? Nu behöver det kanske inte vara just dessa tre, men ni fattar. -Någon kommersiellt, halvcreddigt namn som säljer biljetter.
Men självklart drömmer i alla fall jag om DEN DÄR bokningen som får alla att tappa andan.
Jag drömmer om KLF .

Att få Bill Drummond och Jimmy Cauty att åter gå upp på en scen är i sig en enorm bedrift. Herrarna har ju egentligen klippt alla band med musikindustrin – kind of – men slår ner lite då och då ned med någon inspelning av någon låt.
(De pratade till och med på att om de skulle göra musik igen skulle de vilja skriva för Lady GaGa ).
Men i alla fall.
Ett festivalpass med KLF, där de framför hela White Album från början till slut – gärna med manskör och storslagen Las Vegas-show, innan de avslutar konserten med låten Justified & Ancient med Tammy Wynette som hologram på scenen.
Det hade fått både KLF och Way Out West att gå till historien.
På riktigt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011