Sveriges absolut största artist släpper soundtracket från sommaren 2023. Efter tokhyllningar och publikvrål får nu varenda kotte som inte fick biljetter till Ingrossos sommarturné möjligheten att delta i en magisk kväll på Dalhalla. Trots bortfall av det visuella går artistens musikalitet rakt igenom kroppen och lämnar en mållös. Riktigt kul att Benjamin vågar släppa den här typen av live-album vilket känns som ett internationellt grepp och inget vi ser svenska popartister göra. Mäkta imponerad.

Följ på Apple Music
Foto: Jacob Rangnitt
Foto: Jacob Rangnitt

”När vi gjorde Allt Det Vackra-turnén under sommaren 2023 så hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Det var med spänning och nervositet vi gav oss ut, för att mot slutet landa i att det var det absolut mäktigaste, finaste och kärleksfullaste jag någonsin har varit med om.”

Benjamin Ingrosso
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011