Sveriges absolut största artist släpper soundtracket från sommaren 2023. Efter tokhyllningar och publikvrål får nu varenda kotte som inte fick biljetter till Ingrossos sommarturné möjligheten att delta i en magisk kväll på Dalhalla. Trots bortfall av det visuella går artistens musikalitet rakt igenom kroppen och lämnar en mållös. Riktigt kul att Benjamin vågar släppa den här typen av live-album vilket känns som ett internationellt grepp och inget vi ser svenska popartister göra. Mäkta imponerad.

Popmuzik Lover Patreon
Foto: Jacob Rangnitt
Foto: Jacob Rangnitt

”När vi gjorde Allt Det Vackra-turnén under sommaren 2023 så hade jag ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Det var med spänning och nervositet vi gav oss ut, för att mot slutet landa i att det var det absolut mäktigaste, finaste och kärleksfullaste jag någonsin har varit med om.”

Benjamin Ingrosso
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011