Med Mood släpper NEA EINI sin fjärde låt för året och följer upp Losin’, Gangsta Mafia och F You. Nu är hon aktuell med singeln Mood som har premiär här i bloggen!

Med en skönt 80-tals-synthig produktion skapar sångerskan en klistrig melodi tillsammans med skönt dansant driv i produktion som hon och Ole Söderberg står för.

Om bakgrunden till singeln berättar NEA EINI:

Mood är inspirerad av verkliga fall av Erotomani, en vanföreställning som får en person att tro att någon – vanligtvis en känd eller på annat sätt ouppnåelig person – är kär i en. Texten är en fiktiv berättelse om en labil kvinna som är övertygad om att hon har en kärleksaffär med en högt uppsatt, gift man. Hennes fixering vid honom märks redan i låtens öppningsfras. Trots att storyn egentligen är ganska sorglig, är musiken i sin tur väldigt “upbeat” och det var den kontrasten jag var ute efter.”


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.