Efter några år borta från inspelningsstudion släppte så äntligen Mimi Werner den riviga country-poplåten Your love i slutet av förra månaden. En låt som än en gång visar vilket kraftpaket till sångerska hon är och hon ger verkligen fansen precis det de vill ha med denna låt.

Apple Music Svensk Pop

Idag är det premiär för musikvideon till Your love i bloggen. En video som fångar känslan av låten perfekt med dans på ett klassiskt amerikanskt hak i form av Western Farm i Boden.

Mimi berättar för bloggen:

Låten för mig handlar om kraft, glädje och mod och det ville jag förmedla i videon! Jag, Linus Beimo och Henrik Ahlström som gjort videon tillsammans. Vi har utgått från min grundidé med hästar, cowboys, statister, trollkarlar, band och dansare.
Därefter har vi, i samråd med Beimo Productions, tagit scen för scen och jobbat fram de olika elementen i videon. Allt utgår från orden mod, glädje, kraft och revansch! Vi spelade in sista scenen i videon kl 04.30 för att få rätt ljus – så allt är noga genomtänkt! 

För mig känns det så roligt att äntligen få släppa videon – den är en stor del av låten. Och framförallt att få vara på Western Farm där miljön är klockren för låten.

Så ta på dig cowboyhatten och häng med till en festlig kväll på Western Farm tillsammans med Mimi Werner. Här blir det fest till småtimmarna, det lovar jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.