Efter några år borta från inspelningsstudion släppte så äntligen Mimi Werner den riviga country-poplåten Your love i slutet av förra månaden. En låt som än en gång visar vilket kraftpaket till sångerska hon är och hon ger verkligen fansen precis det de vill ha med denna låt.

Nordiska Favoriter

Idag är det premiär för musikvideon till Your love i bloggen. En video som fångar känslan av låten perfekt med dans på ett klassiskt amerikanskt hak i form av Western Farm i Boden.

Mimi berättar för bloggen:

Låten för mig handlar om kraft, glädje och mod och det ville jag förmedla i videon! Jag, Linus Beimo och Henrik Ahlström som gjort videon tillsammans. Vi har utgått från min grundidé med hästar, cowboys, statister, trollkarlar, band och dansare.
Därefter har vi, i samråd med Beimo Productions, tagit scen för scen och jobbat fram de olika elementen i videon. Allt utgår från orden mod, glädje, kraft och revansch! Vi spelade in sista scenen i videon kl 04.30 för att få rätt ljus – så allt är noga genomtänkt! 

För mig känns det så roligt att äntligen få släppa videon – den är en stor del av låten. Och framförallt att få vara på Western Farm där miljön är klockren för låten.

Så ta på dig cowboyhatten och häng med till en festlig kväll på Western Farm tillsammans med Mimi Werner. Här blir det fest till småtimmarna, det lovar jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.