pop

Ellen Krauss – Silver spoon

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ellen Krauss skapar än en gång magi när hon här släpper singeln Silver spoon. Låten bygger upp från en akustisk gitarr där instrument läggs på i produktionen samt att låten har ett galet snyggt stråkarrangemang. Allt lufts fram av Ellens uttrycksfulla röst och berättelse.

Låten i sig handlar om två personer som är väldigt olika varandra, men som ändå väljer att hållas fast vid varandra. De känner att det är bättre att vara olyckliga tillsammans än ensamma. För någonstans är det ändå kärlek.

Med en Rookie artist of the year-utmärkelse vid Denniz Pop Awards 2018 släppte Ellen debut-EP:n First Take i fjol och var nyligen förband för Miriam Bryant på hennes turné. P3 kallar henne för framtidens artist och hon började sin karriär med att släppa The one I love, som både är ett vackert HBTQ-anthem, men också sångerskans komma ut-berättelse som bi-sexuell.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.