Då var det dags för ännu en imponerande debut här i bloggen. -Jupp, det är här du hittar de bästa gobitarna i nyhetshyllan.
I alla fall.

Ellen Krauss är en singer-songwriter som 2018 blev tilldelad “Årets Rookie Artist” på Denniz Pop Awards. Hon har även tidigare släppt en hel del covers på SoundCloud där hon senare upptäcktes av Christian Walz och Johan “Jones” Wetterberg.
På debuten The one I love sjunger Ellen om de normen hon själv och andra unga förväntas följa. Allt insvept i vacker singer-songwriter stil där sångerskan röst bärs fram tillsammans med en gitarr.

”Att skriva musik är så naturligt, typ som att jag har en konversation med mig själv och gitarren. The one I love handlar om att bara vilja skrika ut till hela universum vem man älskar, fast det tyvärr är mycket mer komplicerat än så. Ibland är det svårt att vara ung i en värld där allt ska kategoriseras och där folk förväntar sig att en ska vara på ett visst sätt. Musiken är ett sätt för mig att utmana sociala strukturer som inte borde finnas.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.