Då var det dags för ännu en imponerande debut här i bloggen. -Jupp, det är här du hittar de bästa gobitarna i nyhetshyllan.
I alla fall.

Favoriter Apple Music

Ellen Krauss är en singer-songwriter som 2018 blev tilldelad “Årets Rookie Artist” på Denniz Pop Awards. Hon har även tidigare släppt en hel del covers på SoundCloud där hon senare upptäcktes av Christian Walz och Johan “Jones” Wetterberg.
På debuten The one I love sjunger Ellen om de normen hon själv och andra unga förväntas följa. Allt insvept i vacker singer-songwriter stil där sångerskan röst bärs fram tillsammans med en gitarr.

”Att skriva musik är så naturligt, typ som att jag har en konversation med mig själv och gitarren. The one I love handlar om att bara vilja skrika ut till hela universum vem man älskar, fast det tyvärr är mycket mer komplicerat än så. Ibland är det svårt att vara ung i en värld där allt ska kategoriseras och där folk förväntar sig att en ska vara på ett visst sätt. Musiken är ett sätt för mig att utmana sociala strukturer som inte borde finnas.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011