Jordan Parker är en R&B-popartist från USA. Han fick bland annat en hel del spelningar med låten All I know från EP:n Watch You Dance från 2018. Efter ett år utan att släppa något nytt är Jordan nu tillbaka med den dubbla a-sidesingeln Harmony / Is it enough.

Harmony handlar om att känna sig fångad i en cykel av misslyckanden. Allt producerat till en skönt melodisk och soft låt som kryddats av gitarrer.

Tar vi andra spåret på singeln så heter det Is it enough och framförs tillsammans med Sylow. En mer upplyftande och funkig poplåt om att känna sig osäker i början av ett förhållande, om man inte riktigt känner att man är tillräckligt för den andre. Så hobby-psykologen inom mig känner efter dessa två låtar att Jordan måste börja jobba med sin självsäkerhet. Men visst, det är charmigt att inte vara för medveten också.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.