Popmuzik Lover

Det går inte att förneka att Stockholm Pride i år är en av de bättre festivalerna rent artistmässigt.
Efter att ha varit si och så med kvalitén de gångna åren – folk kommer om de har tid, då de typ får en Snickers och en Red Bull i betalning – så har man i år fått till en ganska imponerande line up som passar mitt pophjärta. (Visst, artisterna får fortfarande en Snickers och Red Bull, men ändå).
Namn som Eric Saade , Lisa Miskovsky , Gravitonas , Eric Amarllo , Lena Philipsson (som gjort årets Pride-låt) fick i dag förstärkning av Youngblood och mina favoritpoppojkar The Sound Of Arrows !
Det sista är en riktigt kul bokning, då TSOA gör fantastiska liveframträdanden och framförallt spelar grym musik!
Så ni kommer garanterat ha det fantastiskt på Söder mellan 31:a Juli och 4:e Augusti – själv ska jag på bröllop vilket kommer vara nog så fantastiskt – men kanske inte lika mycket livemusik.
Så jag får lyfta på hatten och säga grattis till några riktigt imponerande bokningar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.