Om du gillar de mer medryckande poplåtarna med skön elektronisk produktion, så kommer du definitivt gå igång på nya singeln LoverZone med ANfiShA.
Det är lekfullt och läckert med sköna beats och driv medan artisten sjunger om den där gråzonen mellan vänskap och kärlek. När man balanserar på kanten mellan kärlek, åtrå och vänskap. Kanske man bara behöver en liten knuff för att trilla över till den ena eller andra sidan.

Följ på Apple Music

Personligen tyckte jag detta var läckert. Skönt arrangemang och gung i låten samt en bra melodi piggar ju alltid upp.
Vid sin sida som låtskrivare och producent har ANfiShA haft Hessam, som du hört i bloggen ett antal gånger tidigare.

Med singeln får vi andra smakprovet från ANfiShAs kommande EP som släpps nu under sommaren. Mer musik att se fram emot med andra ord.

Om du uppskattar att upptäcka nya låtar och artister i bloggen får du mer än gärna stötta Popmuzik som Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som en av de få musikbloggar som finns kvar i Sverige, samt den enda som dagligen uppdateras med nya musiktips. För så lite som 12 kronor kan du bli Popmuzik Liker och för 32 kronor kan du bli Popmuzik Lover. Din hjälp till stöd gör det möjligt att fler kan upptäcka artister som ANfiShA i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011