Patrick El-Hag släppte låten Gwendolyn redan 2021, men han kände att låten inte riktigt passade in på det kommande albumet Historien om Brödraskapet och att den helt saknade det där speciella som skulle göra låten mer intressant. Han tog helt enkelt ner låten från samtliga musiktjänster och gjorde om för att göra rätt.

Popmuzik Lover Patreon

Nu heter låten Gwendolyn (Allt för kärleks skull). Produktionen är mer klubbig denna gång. Det är mjuka beats och läckra synthar. På det hela blir det som att dans möter vemod, skulle man kunna säga. Precis så som jag personligen vill att musik ska vara. Vid sin sida i inspelningsstudion har Patrick Emilia Granér som tillsammans med honom gör detta till en riktigt skön låt som hamnar i gränslandet mellan pop och dans.

Den nya versionen av Gwendolyn är producerad av Håkan Folkesson och du kan kolla in lyric videon till låten här i bloggen.
Vill du höra fler pop-klubblåtar i allmänhet eller mer av El-Hag i synnerhet, så tycker jag du ska spara en genväg till bloggen på hemskärmen i din mobil. Bara klicka på delningsknappen och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då är ny popinspiration ett klick bort, vilket är bra då Popmuzik uppdateras dagligen med nya musiktips och inlägg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011