Det har gått två år sedan Newkid släppte sitt hit-utsmyckade album Vi. Därefter har artisten spenderat mycket tid i studion och funnit nya sätt att skapa musik. Något som resulterat i ett nytt sound som han nu presenterar genom singeln Underbart. Luftiga produktioner har istället bytts ut mot klubbiga beta som artisten säger speglar den energi han bär inom sig just nu. Som en del i att finna detta uttryck har han tagit steget fram som både låtskrivare och producent. Såhär beskriver Newkid själv låten och den musikaliska riktningen:

Följ på Apple Music

Låten målar upp en bild av explosionsartad kärlek och det är precis vart jag är i livet just nu. Jag är sjukt peppad på en ny era och känner mig lite som en driftande racerbil som jag inte kan hålla tillbaks.

Newkid

Underbart känns som en lovande start på ett nytt kapitel för Newkid. I sommar ser vi honom på Lisebergs scen den 8/6.
Om du uppskattar alla musiktips, intervjuer och annat som dagligen läggs upp i bloggen får du mer än gärna stötta arbetet att driva en av Sveriges få musikbloggar vidare. Som Popmuzik LikerPatreon stöttar du bloggen med 12 kronor och som Popmuzik Lover med 32 kronor. Det är mindre än en latte på stan, men det gör enorm skillnad för att vi i alla fall ska ha en bred och engagerad popblogg i Sverige. För det vill du väl?

Vad tyckte du?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011