Det är snart Pride-månad och med det är det dags att släppa en hel del härliga Pride-låtar.
Maggie Szabo släppte sitt Pride-anthem Don’t give up 2017. Då fick låten en hel del uppmärksamhet av amerikansk HBTQ-media och har sedan dess varit ett givet inslag under olika Pride-festivaler.

KMR Studios

Nu är det dags att ompaketera låten inför 2022 och släppas igen med nytt omslag, samt göras tillgänglig på alla olika digitala musiktjänster. Det känns ju fint att denna upplyftande och snygga poplåt får upptäckas av en ny publik, fem år efter att den släpptes för första gången.

Don’t give up är skriven av Maggie Szabo, Stefan Lit och Chaz Mason. Låten i sig är en hyllningslåt till transpersonen och high school-studenten Ash Whitaker, som ville ställa upp som balens kung men som nekades för att han var född en kvinna och som sedan stämde skolan och vann.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.