Det är snart Pride-månad och med det är det dags att släppa en hel del härliga Pride-låtar.
Maggie Szabo släppte sitt Pride-anthem Don’t give up 2017. Då fick låten en hel del uppmärksamhet av amerikansk HBTQ-media och har sedan dess varit ett givet inslag under olika Pride-festivaler.

Följ på Apple Music

Nu är det dags att ompaketera låten inför 2022 och släppas igen med nytt omslag, samt göras tillgänglig på alla olika digitala musiktjänster. Det känns ju fint att denna upplyftande och snygga poplåt får upptäckas av en ny publik, fem år efter att den släpptes för första gången.

Don’t give up är skriven av Maggie Szabo, Stefan Lit och Chaz Mason. Låten i sig är en hyllningslåt till transpersonen och high school-studenten Ash Whitaker, som ville ställa upp som balens kung men som nekades för att han var född en kvinna och som sedan stämde skolan och vann.

Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011