Ett år har gått sedan Loreen kröntes till drottning av Eurovision med låten Tattoo. Två vinster har gjort henne historisk och på lördag intar artisten scenen för att lämna över fanan till en ny vinnare. Självklart tar sångerskan detta tillfälle i akt att introducera ny musik och släpper därför singeln Forever. En låt som är skriven av sångerskan tillsammans med Boy Matthews, Zhone och TMS.

Nordiska Favoriter

Till en EDM/trance-produktion á la tidigt 00-tal presenterar hon en dystopisk ljudbild och sjunger om smäktande livsomvälvande kärlek. Liksom alltid är Loreens stämma magisk och gör sig som bäst när hon får hålla ut de där riktigt långa tonerna.

Det råder ingen tvekan om att vi får höra en live-version av Forever på lördag och det ser nog varenda Eurovisionfan fram emot.

Om du uppskattar Popmuzik och att det finns en bred svensk musikblogg som uppdateras dagligen med ny musik varvat med intervjuer, recensioner och krönikor så får du gärna stötta arbetet med bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Då bloggen inte har någon reklam eller rika finansiärer i ryggen är det bloggens Patreons som gör det möjligt för den att fortsätta som en av de få svenska musikbloggarna som existerar idag. Tack för att du ser ett värde i det bloggen gör och stöttar den som Patreon.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011