Efter att nyligen ha spelat in duetten Beredd med Per Gessle är det nu dags för Molly Hammar att släppa ännu ett samarbete med en annan sångare. Denna gång är det nämligen tillsammans med ingen mindre än Albin Lee Meldau. Här skulle man ju definitivt kunna säga att två av Sveriges starkaste röster möts för att sjunga om Misstro.

Svensk Pop Apple Music

”Jag och Albin träffades för första gången för några år sedan och vi klickade direkt! Jag har varit ett fan länge av Albin, så det var stort för mig när vi sågs och började skapa ihop. Vi gick in i studion och det blev magi direkt! Albin är inte bara en otrolig låtskrivare, hans röst är tidlös och det finns en skörhet och styrka i den som gör honom så unik. Vi har fortsatt skriva musik och är spänd på vad som komma skall.”

Molly Hammar

Låten i sig bygger på temat att bli just misstrodd och hur det kan förgöra något som är vackert. Att man instället längtar till en trygg plats.

Produktionen är så snygg här. Stråkar och bandkomp gör Misstro till en klassisk poplåt. Det är som en varm bris och känslan i låten andas verkligen sommarpop skulle jag säga. Även om det är en del svärta i texten, så är det vansinnigt snyggt. Sedan är det väl de där kontrasterna mellan just det söta och salta som gör det än mer spännande.

Om du uppskattar alla musiktips som du hittar här i Popmuzik, så tycker jag du ska stötta bloggen som antingen Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Det är ett fint sätt att hjälpa Sveriges enda musikblogg som dagligen ger dig nya musiktips att leva vidare, så du kan upptäcka och läsa om fler magiska låtar med artister som just Molly Hammar och Albin Lee Meldau.

Vad tyckte du?
+1
3
+1
22
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011