Nirob Islam är tillbaka med ny singel och det med nytt inlägg här i bloggen. Sist ni hörde från Nirob var ju med singeln Busy making plans i November som handlade om att distansera sig från människor när man själv inte kan visa sina känslor. Nu heter låten istället Westside och är en upplyftande R&B-poplåt där Nirob får ge kärlek till de som hjälpt och stöttat honom.

Favoriter Apple Music

Här berättar han själv för oss om bakgrunden till låten (direktöversatt från den engelska pressreleasen).

Westside inspirerades av den kamp, framgångar och resa som jag har haft med min bästa vän och skrivpartner under de senaste åren. Jag tyckte det var roligt hur självtvivel, vantro och en allmän brist på förtroende alltid är närvarande, oavsett vilken nivå av framgång du kan ha kreativt. Att arbeta med musik är ett dubbelsidigt svärd där dina egna uttryck och känslor kan värderas helt av vad andra tycker. Med de sakerna i åtanke ville jag bara göra en låt där jag uppskattar vad jag har och människorna runt mig, och också påminner människor om att inte tänka för mycket på saker.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011