pop

Nirob Islam – Westside

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nirob Islam är tillbaka med ny singel och det med nytt inlägg här i bloggen. Sist ni hörde från Nirob var ju med singeln Busy making plans i November som handlade om att distansera sig från människor när man själv inte kan visa sina känslor. Nu heter låten istället Westside och är en upplyftande R&B-poplåt där Nirob får ge kärlek till de som hjälpt och stöttat honom.

Här berättar han själv för oss om bakgrunden till låten (direktöversatt från den engelska pressreleasen).

Westside inspirerades av den kamp, framgångar och resa som jag har haft med min bästa vän och skrivpartner under de senaste åren. Jag tyckte det var roligt hur självtvivel, vantro och en allmän brist på förtroende alltid är närvarande, oavsett vilken nivå av framgång du kan ha kreativt. Att arbeta med musik är ett dubbelsidigt svärd där dina egna uttryck och känslor kan värderas helt av vad andra tycker. Med de sakerna i åtanke ville jag bara göra en låt där jag uppskattar vad jag har och människorna runt mig, och också påminner människor om att inte tänka för mycket på saker.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
       
    Bli en pop-hjälte!
Genom Patreon kan du stötta mitt arbete med att lyfta artister och deras musik, så fler kan upptäckas i bloggen.
-Tack så mycket!

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.