Norska Trevis imponerade starkt på mig med sin debutsingel All Night. Nu är artisten tillbaka med en minst lika imponerande andra singel. I Company for now får jag återigen lika starka Justin Bieber vibbar och tänker på albumet Changes. Det låter internationellt och polerat till perfektion, lägg därtill den subtila 80-tals touchen och vi får en låt som klippt och skuret för de hypermoderna poplistorna. Det här ett klockrent exempel på hur pop-R&B ska låta 2022. 

Svensk Pop Apple Music

Det är rätt tydligt att Trevis tagit inspiration från några av samtidens största stjärnor. Och det ska man definitivt göra! Att inspireras av andra är sättet man själv växer. Den internationella touchen kommer dock troligtvis från det faktum att sångaren tillbringat långa perioder i Los Angelse där han både studerat och finslipat sitt sound. Det här är helt klart ett namn att lägga på minnet! Och i höst landar debut-EPn Floor Plan, det ser vi fram emot!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011