Från första ton sitter jag på helspänn för att suga i mig varenda ton av Rora Wildes nya singel Sorry. Denna amerikanska R&B-talang var okänd för mig tills det aktuella släppet landade framför mig. Känd för sina smittsamma melodier och soulfulla vokaler kommer det inte som en överraskning att artisten rönt framgångar i hemlandet. Hennes inspiration hämtas från klassisk JAzz, R&B och till viss del pop. Resultatet är fängslande och tidlös musik för alla åldrar. 

POPMUZIK LOVER 2

Det aktuella släppet säger Rora är hennes ”favorit-diss spår” och som ett öppet brev till ett ex. Här talar hon ärligt om svek och hjärtesorg, personligen skulle jag inte vilja vara i hennes ex skor då detaljerna är explicita. Men samtidigt är det genom att vara så brutalt ärlig som Rota också kan gå vidare stark och sprida budskapet om att man kan lära även från brusten kärlek. 

Den här låten skiljer sig från min tidigare, men är ett sätt för mig att visa upp min sårbara sida och få kontakt med mina fans på en djupare nivå. Jag ville dela med mig av min historia om att bli utnyttjad och i slutändan hitta styrkan att gå vidare. Det är en sorglig men på något sätt väldigt rolig låt som tar upp känslorna av förvirring som kommer med att upptäcka en partners otrohet. Sorry är inte bara ännu en breakup-låt, det är en hymn om självkärlek.

Rora Wilde

Rora Wilde

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011