Nirob Islam har kommit långt sedan gruppen Södra Station. Främst är han en framgångsrik låtskrivare under pseudonymen Shy Nodi när han skrivit låtar för bland annat The Chainsmokers, NOTD och Shy Martin för att nämna några. Men även som artist har Nirbo nått stor framgång med låtar Snake och Complex.

Nordiska Favoriter

Nu är han aktuell med singeln Busy making plans. En R&B-poplåt som producerats av Freddy Alexander och som snyggt mixas ihop med sångarens mjuka röst. Om singeln berättar Nirbo:

”En av de svåraste sakerna för mig är att vara ärlig om hur jag känner mig. Jag hatar känslan av att bli utsatt och tenderar ofta att inte prata om de frågor som upptar mitt sinne. Att inte dessa tankar komma ut slutar med att du inte kan nå andra människor. Du blir avlägsen och frånkopplad. Även om någon sitter bredvid dig känns det som om de är mil borta, och efter ett tag börjar du glömma varför du känner som du kände från början.
Busy making plans handlar om att skjuta bort dina problem till en punkt där du känner dig så avlägsen och frånkopplad från någon att det känns som om de är på andra sidan planeten. Istället för att försöka lösa de problem du har, planerar du att undvika dem.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.