pop

Nirob Islam – Busy making plans

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Nirob Islam har kommit långt sedan gruppen Södra Station. Främst är han en framgångsrik låtskrivare under pseudonymen Shy Nodi när han skrivit låtar för bland annat The Chainsmokers, NOTD och Shy Martin för att nämna några. Men även som artist har Nirbo nått stor framgång med låtar Snake och Complex.

Nu är han aktuell med singeln Busy making plans. En R&B-poplåt som producerats av Freddy Alexander och som snyggt mixas ihop med sångarens mjuka röst. Om singeln berättar Nirbo:

”En av de svåraste sakerna för mig är att vara ärlig om hur jag känner mig. Jag hatar känslan av att bli utsatt och tenderar ofta att inte prata om de frågor som upptar mitt sinne. Att inte dessa tankar komma ut slutar med att du inte kan nå andra människor. Du blir avlägsen och frånkopplad. Även om någon sitter bredvid dig känns det som om de är mil borta, och efter ett tag börjar du glömma varför du känner som du kände från början.
Busy making plans handlar om att skjuta bort dina problem till en punkt där du känner dig så avlägsen och frånkopplad från någon att det känns som om de är på andra sidan planeten. Istället för att försöka lösa de problem du har, planerar du att undvika dem.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.