pop

Nirob Islam – Busy making plans

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nirob Islam har kommit långt sedan gruppen Södra Station. Främst är han en framgångsrik låtskrivare under pseudonymen Shy Nodi när han skrivit låtar för bland annat The Chainsmokers, NOTD och Shy Martin för att nämna några. Men även som artist har Nirbo nått stor framgång med låtar Snake och Complex.

Nu är han aktuell med singeln Busy making plans. En R&B-poplåt som producerats av Freddy Alexander och som snyggt mixas ihop med sångarens mjuka röst. Om singeln berättar Nirbo:

”En av de svåraste sakerna för mig är att vara ärlig om hur jag känner mig. Jag hatar känslan av att bli utsatt och tenderar ofta att inte prata om de frågor som upptar mitt sinne. Att inte dessa tankar komma ut slutar med att du inte kan nå andra människor. Du blir avlägsen och frånkopplad. Även om någon sitter bredvid dig känns det som om de är mil borta, och efter ett tag börjar du glömma varför du känner som du kände från början.
Busy making plans handlar om att skjuta bort dina problem till en punkt där du känner dig så avlägsen och frånkopplad från någon att det känns som om de är på andra sidan planeten. Istället för att försöka lösa de problem du har, planerar du att undvika dem.”

Hej!
Popmuzik är en oberoende plattform som lyfter fram artister från hela världen.
Om du gillar bloggen och har möjlighet, får du gärna stötta mitt arbete genom Patreon. Ett litet bidrag gör stor skillnad för att hålla igång bloggen.
Tack så mycket.

Become a Patron!

Vad Tyckte Du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.