pop

Johnning + EEVA – Someone new

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Hugo Johnning är en sångare och låtskrivare från Göteborg som gjort sig ett namn med sina egna låtar, men även som gästsångare tillsammans med olika producenter världen över. Bland annat har han sjunit på låtar av andra Göteborgare som Olwik och Klave, men även internationella namn.

Nu är Johnning aktuell med singeln Someone new, som han framför tillsammans med sångerskan EEVA, eller Emelie, som hon egentligen heter. Låten handlar om att gå vidare från ett ohälsosamt förhållande och är producerad efter dagens mer avskalade och minimalistiska koncept där melodi och gitarr tillsammans med ett rytmiskt komp får lyfta fram låten.

Johnning berättar:

”Singeln Someone new handlar om att våga ta steget att gå ur ett trassligt förhållande. De flesta har vart med om känslan av att fortfarande ha känslor för sin partner, medan man vet att relationen inte kommer hålla. En textrad i låten som jag tycker beskriver det på ett intressant sätt ”You deleted my number, no more drunk calls. Our time has come, and our time is gone“”.

Someone new är första smakprovet från Johnnings kommande EP About Last Night.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.