Tidigare i vår golvade Da Buzz oss med singeln I can’t help falling for your love som då blev första smakprovet från duons kommande album My Life, som släpps den 22:a September.

DOLBY ATMOS

Nu inleder de sommaren med att släppa den Rober Miles-doftande klubbhiten Lost without you, som då är en uppdaterad version av samma låt från 2004-års album Dangerous The Album. Med lekfullt pianoarrangemang och skön eurodance-produktion som hämtat från 90-talet tar Per Lidén och Annika Thörnquist över det mer nostalgiska dansgolvet. Med den uppdaterade versionen får de låten att kännas än mer nostalgisk än originalet – framförallt mer klubbig.

Personligen så älskar jag ju detta! Svårt att inte gå igång på låtens nostalgiska känsla och moderna driv. Det är som man är ung och dansar loss på dansgolvet på Bacchus igen. Åh, minnen.

Da Buzz

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011