Singer-songwritern Robert John David från Göteborg minns tillbaka till gamla barndomsminnen med en kär gammal vän på nya singeln Rabarbersaft och kaka. Produktionen blev enligt sångaren lite av en hyllning till låten The Weight med The Band och är inspelad live på en klassisk rullbandspelare en het sommardag 2022.

Popmuzik Lover

Med sin avslappnade stil och sköna lunk i arrangemanget levererar Robert John David ett fint vykort från förr. Det känns verkligen som en perfekt sommarlåt, eller vad säger du?
Förresten. Det är mamman till den gamla vännen som även tecknat det fina omslaget.

Robert John David

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.