Singer-songwritern Robert John David från Göteborg minns tillbaka till gamla barndomsminnen med en kär gammal vän på nya singeln Rabarbersaft och kaka. Produktionen blev enligt sångaren lite av en hyllning till låten The Weight med The Band och är inspelad live på en klassisk rullbandspelare en het sommardag 2022.

DOLBY ATMOS

Med sin avslappnade stil och sköna lunk i arrangemanget levererar Robert John David ett fint vykort från förr. Det känns verkligen som en perfekt sommarlåt, eller vad säger du?
Förresten. Det är mamman till den gamla vännen som även tecknat det fina omslaget.

Robert John David

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011