Frida Braxell är på upploppet inför att släppa sitt fjärde album Allt vi trodde på, som släpps den 28:e April. Men innan albumet dimper ner i våra streamingplattformar får vi ännu en singel i form av Vem vet?

DOLBY ATMOS

Nya singeln är lite drömliknande och Frida liksom sjunger ut orden mjukt och försiktigt. Jag får känslan av att hon sitter och pratar med sig själv och frågar sig de stora frågorna i livet. Vilket också är grunden i låten; där hon frågar sig om hon har en plan för livet och vad som krävs för att vara lycklig och om du ens vet att du är lycklig när du väl är det? För tänk att vara i ett lyckligt tillstånd utan att veta om att man faktiskt är det?

”Jag har alltid tyckt att det är ganska meningslöst att eftersträva lycka. Snudd på idioti faktiskt. För visst måste väl även ett statiskt tillstånd av lycka förr eller senare bli tristess?”

För mig var det just kombinationen av finurligt grubblande och den drömliknande produktionen som fick mig att tänka på Eva Dahlgren här. Kanske också att produktionen andas lite av 80-talet, vilket också känns Dahlgren. I vilket fall så älskar jag känslan i låten.

Frida Braxell

Vad tyckte du?
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011