Adam Öhman och hans musikprojekt Mountain Bird började året med att släppa EP:n DearBrainLetMeSleep som bland annat innehöll låtarna Hiding under water och Quit. EP:n i sig är skriven i Berlin efter att det tog slut med hans flickvän och tar upp mycket av Adams kamp med depression och insomnia under den perioden.

Favoriter Apple Music

Tillsammans med EP-släppet har de valt 5Years som sista fokuslåten från EP:n. Orden syftar på det löfte han och hand dåvarande flickvän sa till varandra: ”Vi ses om fem år”. Nya singeln tilltalade mig väldigt mycket. Gillar kören som får låten att kännas väldigt mycket Moby och det är något lekfullt över beatsen, vilket uppskattas.

Adam berättar:

”Jag kände att det hade något ungdomligt och filmiskt vackert över sig… att inse att du älskar någon men timingen är inte rätt är ett så ungdomligt ideal.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011