Mountain Bird – Hiding under water

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

När Adam Öhman skrev Hiding under water var han på en mörk plats med destruktiva tankar som skulle kunna leda till att han skadade sig själv, eller värre. Tankarna blev till ord som tar oss med på en mörk resa ner i depressionens mörka avgrundsdjup, där Adam sjunger om att han helt vill gömma sig under vattnet där allt är lugnt.
Musikaliskt känns detta väldigt tilltalande måste jag säga. Mörk produktion som lyfts fram av snygga beats som gav mig tidig Moby-känsla. -Som de säger, ur de mörkaste av ställen kommer oftast den bästa musiken.

”Jag var på ett riktigt mörkt ställe när jag skrev detta. Vid den tiden kändes det nästan som att skada mig själv eller göra något värre var en bra idé, men jag samlade mig. Jag blev bara så trött på att alltid försöka hantera min hjärna det första på morgonen och inte bara vakna upp och du vet… Det var som att du var tvungen att tämja ett djur varje gång du vill göra något och därför ville jag byta min hjärna med någon. Vem som helst.”

Låten är tagen från Mountain Birds kommande EP:n DearBrainLetMeSleep som även innehåller singeln Quit som du kunde höra i bloggen tidigare.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.