Always, Forever är ett nytt musikprojekt av Adrian Bellan, där han skrivit och producerat allt material själv. Först ut är singeln I love you som är en bedjande kärlekslåt där sångaren verkligen visar sina känslor efter att ha blivit dumpad. Allt till en drömliknande R&B-produktion som växer till en hitdoftande refräng med lite retrovibb. Väldigt tilltalande säger jag.

Favoriter Apple Music

Idén till debutsingeln I love you kom till då jag kände att jag satt fast i mina egna tankar och behövde få ut allt som jag kände och tänkte på för stunden. 

Always, Forever
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.