Turturduvorna – Att Vara Kär

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Säg hej till Turturduvorna. En trio från Göteborg som beskriver sig som ”En ljuv blandning av dansband, Finlandsfärja och hissmusik“. Inte så dum beskrivning skulle jag säga. Det är liksom musiken som spelas på det öde köpcentrumet efter zombieapokalypsen. Musiken som skval ur högtalarna och gör den tomma och bisarra scenen ännu mer bisarr. Samtidig är det lysande casiopop signerad Nils Hassling Offrell, hans bror Noel och Tobias Bryngel.

De är här aktuella med EP:n Att Vara Kär som består av fyra poplåtar med texter om kärlek, dans och Barcelonas stränder. Det blir liksom töntig och lysande på samma gång. Texterna känns farligt lika klyschor, samtidigt som de är huvudet på spiken. Jag kom att tänka på första Sällskapsresan. Det är lite som den filmen. Glimten i ögat, lite lätt pinsamt, samtidigt som det är härligt igenkännande. Det är fan ingen lätt bedrift att lyckas göra det med hedern i behåll.

Så ja, risken är stor att du bli lika kär som killarna i Turturduvorna när du hör EP:n. Ditt nya favoritband från Göteborg. Lyssna och njut.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Som läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.