pop

Hello Ocean – No one but me

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Med No one but me släpper Hello Ocean tredje singeln från hennes kommande album. En låt som handlar om att så upp för sig själv. Att lyssna på sina behov, hitta sin röst och våga följa den.

“När man brottas med dålig självkänsla, som jag gjort i stora delar av mitt liv, förlitar man sig gärna på att andra skabära en. Jag tror dock att den enda som kan få dig dit du villär DU. Jag gick många matcher med min inre kritiker innan jag vågade låta någon utomstående lyssna på min musik.Nu satsar jag, trotsar jante, och tror på mig själv och min förmåga. För hur ska du kunna övertyga någon annan om att du är bra om du inte tror på det själv?”

Hello Ocean

Resultatet är en peppande poplåt där pulsen och gitarrerna ger en känsla av frihet. Som att sångerskan tar oss med på en resa. Den där resan som gör att man växer som person och som förändrar livet.

För produktionen står Erik Berglund och du hör resultatet här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.
Få ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem.

Bli Patreon-medlem
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.