Martin Permer och Christina Post i MAIN är tillbaka med ny singel!
Med This is all mine bjuder Göteborgsduon än en gång in oss till sitt mörka och dramatiska poplandskap. Med sköna rytmer och synthar byggs produktionen upp till en medryckande låt om svek och maktspel. Denna gång handlar det om att veta om vad den andre personen gjort, utan att berätta att man vet. Kanske att personen förstår att man vet, men personen kan inte vara helt säker. Lite som ett psykologiskt maktspel.

Favoriter Apple Music

För den vetgirige, så var This is all mine den första låt som MAIN spelade in. Det var för si sådär nio år sedan. Låten i sig släpptes redan 2017 i en helt annan produktion där trummorna fick ta större plats. Nu är den mer uppdaterad till den ljudbild vi vant oss från MAIN senaste året. Med låten tar de även ett steg närmare ett helt album med duon som släpps i November.

MAIN

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011