Martin Permer och Christina Post i MAIN är tillbaka med ny singel!
Med This is all mine bjuder Göteborgsduon än en gång in oss till sitt mörka och dramatiska poplandskap. Med sköna rytmer och synthar byggs produktionen upp till en medryckande låt om svek och maktspel. Denna gång handlar det om att veta om vad den andre personen gjort, utan att berätta att man vet. Kanske att personen förstår att man vet, men personen kan inte vara helt säker. Lite som ett psykologiskt maktspel.

Popmuzik Podcast

För den vetgirige, så var This is all mine den första låt som MAIN spelade in. Det var för si sådär nio år sedan. Låten i sig släpptes redan 2017 i en helt annan produktion där trummorna fick ta större plats. Nu är den mer uppdaterad till den ljudbild vi vant oss från MAIN senaste året. Med låten tar de även ett steg närmare ett helt album med duon som släpps i November.

MAIN

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.