Som du säkert vet är jag ju sådär löjligt förtjust i retropop. Det är ju inte för inte som jag ofta går igång på 80-talsdoftande poplåtar. Därför var det såklart kul när jag hörde singeln Lågan med duon NittiTusen (som för den som glömt var numret vid nödsituationer, som sedan blev 112).

Nordiska Favoriter

Lågan är en skönt pulserande 80-talsinspirerad poplåt med läcker synthproduktion. Perfekt för den där dosen av retropop med andra ord.

NittiTusen i sig består av Tommy Larsson och Gustaf Ehleskog och de släppte 2014 debut-EP:n I Dårens Skugga. Nu är de som sagt tillbaka med första singeln på fem år och du ser videon till Lågan här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.