Dags att upptäcka en debutant här i bloggen.
Linus Lee från Stockholm ställer sig på scenen med singeln Kamikaze, som då är första i raden av låtar som ska leda upp till en EP.

Nordiska Favoriter

Linus Lee inspireras av akter som John Mayer och Frank Ocean när han bjuder på denna gitarrbaserade poplåt som skrivits av sångaren tillsammans med Lucas Nord. Med skön rytm och en viss retrokänsla i den melodiska uppbyggnaden av låten gör att både låten och artisten imponerar på mig. Missa framförallt inte det snygga avslutet.

”Jag älskar att vara dålig på saker och pröva saker jag aldrig har gjort förut. Det är mindre press, jag kan bara dyka in utan att ana mig själv.
Men samtidigt är det skrämmande, och att ta steget från att skriva låtar för andra till att skriva och framföra låtar som artist är att jag står inför mina rädslor.”

Linus Lee

För det vetgirige så är Kamikaze mixad av Niklas Flyckt, som även jobbat med Robyn, Kylie Minogue och Britney Spears. Han blev uppenbarligen så golvad av Linus att han bestämde sig för att mixa hela projektet.

Linus Lee

Vad tyckte du?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011