Då var det dags för pop från popstaden Göteborg här i bloggen. Det är indiepopbandet Dolorifics som här följer upp singeln Don’t let them in som släpptes förra månaden. Snabb re-cap: Dolorifics består av Erik Löfving, Christoffer Anderson samt bröderna Olle och Kalle Mossberg. De släppte debut-EP:n Excessive Self-Pity 2016 och var i samma veva nära att få ”riktigt” skivkontrakt, men fick nobben på grund av sin dåliga attityd och bristande image. Så kan det gå och bra blir det oftast ändå.

Apple Music Svensk Pop

Nu är de aktuella med singeln Vermin, som då blir andra smakprovet från bandets kommande album Welcome To Dolograd som dimper ner på en streamingtjänst i fickan i Januari. Om nya singeln berättar bandet:

Vermin handlar om känslan av att du inte bidrar till någonting i världen, att du är lika värdelös som en kackerlacka, uttryckt genom en hjärndöd poplåt på fyra ackord”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.