Göteborgsbaserade Swedish Love Story är aktuella med EP:n Milky’s Ghost Ship Choir och från den kan du här höra singeln Tid. En drömliknande indiepoplåt med skönt svävande känsla som liksom lyfter upp en på gitarrerna och trummorna. Över detta ligger Frej Jönssons röst som sjunger om begreppet tid.

Följ på Apple Music

Sångaren berättar:

”I en konversation om begreppet tid fick jag av min gamla hyresvärd höra att vissa människor ser tidslinjen rakt framför sig och inte från vänster till höger. All historia blandas då ihop och det kan vara svårt att se hur allt hänger samman. Om det stämmer vet jag inte och spelar mindre roll då det ledde till nya uppfattningar och tankar om hur jag förhåller mig till tid. Det är en uppmaning till mig själv att, istället för att jaga runt i det linjära, bli vän med evigheten.”

Visst skulle det kunna vara en tanke och soundtrack till filmen Inception? Jag tyckte i alla fall Tid var väldigt tilltalande och skön indiepop.

Swedish Love Story

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.