Göteborgsbaserade Swedish Love Story är aktuella med EP:n Milky’s Ghost Ship Choir och från den kan du här höra singeln Tid. En drömliknande indiepoplåt med skönt svävande känsla som liksom lyfter upp en på gitarrerna och trummorna. Över detta ligger Frej Jönssons röst som sjunger om begreppet tid.

Nordiska Favoriter

Sångaren berättar:

”I en konversation om begreppet tid fick jag av min gamla hyresvärd höra att vissa människor ser tidslinjen rakt framför sig och inte från vänster till höger. All historia blandas då ihop och det kan vara svårt att se hur allt hänger samman. Om det stämmer vet jag inte och spelar mindre roll då det ledde till nya uppfattningar och tankar om hur jag förhåller mig till tid. Det är en uppmaning till mig själv att, istället för att jaga runt i det linjära, bli vän med evigheten.”

Visst skulle det kunna vara en tanke och soundtrack till filmen Inception? Jag tyckte i alla fall Tid var väldigt tilltalande och skön indiepop.

Swedish Love Story

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011