Fiolpojken är artistnamnet för Kevin Gelsi från Göteborg.
Han är just nu aktuell med sin debutplatta med den lysande titeln Den ständigt moderniserade uppgörelsen om var mållinjen går. Ett album med elva spår och tio låtar av Göteborgs-doftande indiepop. Det är reflektioner från livet i Sveriges nästa största stad. Allt färgats av elgitarr, trummor och bas.

Favoriter Apple Music

Från albumet kan du här lyssna på fokuslåten Oddsen.
En låt om att bita ihop och genomlida de tuffa stunderna i livet. När saker går emot en och man känner att den som inte dödar det härdar.

Låten är färgad av den klassiska Göteborgs-popen skulle jag säga. Det är medryckande och ögonblickligt. En låt för all oss som älskar den äkta indiepopen.
Klicka igång och lyssna här nedan.

Följ Fiolpojken på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011