Fiolpojken är artistnamnet för Kevin Gelsi från Göteborg.
Han är just nu aktuell med sin debutplatta med den lysande titeln Den ständigt moderniserade uppgörelsen om var mållinjen går. Ett album med elva spår och tio låtar av Göteborgs-doftande indiepop. Det är reflektioner från livet i Sveriges nästa största stad. Allt färgats av elgitarr, trummor och bas.

Nordiska Favoriter

Från albumet kan du här lyssna på fokuslåten Oddsen.
En låt om att bita ihop och genomlida de tuffa stunderna i livet. När saker går emot en och man känner att den som inte dödar det härdar.

Låten är färgad av den klassiska Göteborgs-popen skulle jag säga. Det är medryckande och ögonblickligt. En låt för all oss som älskar den äkta indiepopen.
Klicka igång och lyssna här nedan.

Följ Fiolpojken på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.