Göteborgaren Karl Wilhelm är tillbaka i bloggen. Ny singeln Glada gatan ger oss en nostalgisk återblick till sångarens ungdomstid i barndomshemmet. Du vet, tiden när allt hände för första gången. Den första kärleken, den första fyllan och det första krossade hjärtat.
Karl minns det som en underbar tid med fest och glädje, där dörrarna altid stod öppna för alla.

Popmuzik Popcast

Det blir inte bara en fin tillbakablick på Karls ungdomsår, utan även på en tid som de flesta upplevt, när man var i landet mellan barn och vuxen och allt var möjligt.

I videon följer vi Karl igenom nattstaden. Allt filmat och skapat av RD Filmproduktion och Oskar Andersson. Du ser den nostalgiska resan igenom Göteborg här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.