Göteborgaren Karl Wilhelm är tillbaka i bloggen. Ny singeln Glada gatan ger oss en nostalgisk återblick till sångarens ungdomstid i barndomshemmet. Du vet, tiden när allt hände för första gången. Den första kärleken, den första fyllan och det första krossade hjärtat.
Karl minns det som en underbar tid med fest och glädje, där dörrarna altid stod öppna för alla.

Dolby Atmos

Det blir inte bara en fin tillbakablick på Karls ungdomsår, utan även på en tid som de flesta upplevt, när man var i landet mellan barn och vuxen och allt var möjligt.

I videon följer vi Karl igenom nattstaden. Allt filmat och skapat av RD Filmproduktion och Oskar Andersson. Du ser den nostalgiska resan igenom Göteborg här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.