Göteborgaren Karl Wilhelm är tillbaka i bloggen. Ny singeln Glada gatan ger oss en nostalgisk återblick till sångarens ungdomstid i barndomshemmet. Du vet, tiden när allt hände för första gången. Den första kärleken, den första fyllan och det första krossade hjärtat.
Karl minns det som en underbar tid med fest och glädje, där dörrarna altid stod öppna för alla.

Popmuzik Lover Patreon

Det blir inte bara en fin tillbakablick på Karls ungdomsår, utan även på en tid som de flesta upplevt, när man var i landet mellan barn och vuxen och allt var möjligt.

I videon följer vi Karl igenom nattstaden. Allt filmat och skapat av RD Filmproduktion och Oskar Andersson. Du ser den nostalgiska resan igenom Göteborg här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011