Ja men hej på dig hitsingel.
Det är hyllade Boy In Space – eller Ronin Lundbäck som han egentligen heter – som här är aktuell med singeln On a prayer. Låten framförs av ingen mindre än Shy Martin, som även hon är hyllad för cirka allt hon gör just nu. Det känns ju som en perfekt mix, för resultatet är som sagt en gjuten hit.

Låten i sig började faktiskt som en country-poplåt. Lunbäck berättar:

”Vi lekte med några twangy-ackord och texter, mest bara på skoj. Det var en av de där gångerna där ett skämt förvandlas till något som verkade intressant. När vi sedan tittade på låten med en poplins kändes refrängen väldigt stor och det var tydligt att den behövde bli en duett. Jag har varit ett så stort fan av Shy Martin sedan The Ocean släpptes och kunde föreställa mig hennes sång på låten medan vi fortfarande skrev den. Jag är så glad att hon sa ja till att sjunga på låten!”

Nu har även videon till låtens släppts som regisserats av Erik Rojas i Los Angeles.

”Jag hade just sett filmen Once Upon A Time In Hollywood. Jag älskade den så mycket att jag såg den fyra gånger på två veckor… Den inspirerade mycket av utseendet och känslan för musikvideon. Vi hade en ledig dag i LA, så vi sprang runt med ett litet filmteam och låtsades som om vi var Quentin Tarantino för en dag.”

Ronin Lundbäck
Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.