Ja men hej på dig hitsingel.
Det är hyllade Boy In Space – eller Ronin Lundbäck som han egentligen heter – som här är aktuell med singeln On a prayer. Låten framförs av ingen mindre än Shy Martin, som även hon är hyllad för cirka allt hon gör just nu. Det känns ju som en perfekt mix, för resultatet är som sagt en gjuten hit.

DOLBY ATMOS

Låten i sig började faktiskt som en country-poplåt. Lunbäck berättar:

”Vi lekte med några twangy-ackord och texter, mest bara på skoj. Det var en av de där gångerna där ett skämt förvandlas till något som verkade intressant. När vi sedan tittade på låten med en poplins kändes refrängen väldigt stor och det var tydligt att den behövde bli en duett. Jag har varit ett så stort fan av Shy Martin sedan The Ocean släpptes och kunde föreställa mig hennes sång på låten medan vi fortfarande skrev den. Jag är så glad att hon sa ja till att sjunga på låten!”

Nu har även videon till låtens släppts som regisserats av Erik Rojas i Los Angeles.

”Jag hade just sett filmen Once Upon A Time In Hollywood. Jag älskade den så mycket att jag såg den fyra gånger på två veckor… Den inspirerade mycket av utseendet och känslan för musikvideon. Vi hade en ledig dag i LA, så vi sprang runt med ett litet filmteam och låtsades som om vi var Quentin Tarantino för en dag.”

Ronin Lundbäck
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011