The Moniker och Frida Öhrn träffar varenda känslonerv i kroppen när de släpper den vackra singeln Song for Malin. Låten är en ömsint kärleksförklaring till The Monikers fru, såhär säger sångaren om textens innebörd:

POPMUZIK LOVER 2

”Låten är min kärleksförklaring till henne och i synnerhet till den där euforiska och samtidigt skrämmande känslan av att vara totalt lost i någon. Att inte kunna andas utan henne. Att endast tillsammans med henne kan jag vara jag på riktigt. Hoppa fritt fall into kärleken liksom. Utan skyddsnät.”

Med sig på Song for Malin har artisten Frida Öhrn och tillsammans smälter de båda sångarnas röster samman till en ostoppbar musikalisk kraft. De storartade stråkarrangemangen är arrangerade av Stockholm Strings och inspelade på endast två tagningar för att bibehålla en nerv av livfullhet. Valet att bjuda in Frida Öhrn till låten var självklart för The Moniker som föll handlöst för sångerskans röst när han hörde henne sjunga Release me på Allsången för ett antal år sedan. Akustisk gitarr, vacker vemod och storartad orkester skapar en unik lyssningsupplevelse som ekar kvar långt efter låtens dryga fyra minuternas speltid.

Song for Malin är ett av åtta spår på artistens platta Luxury in Sadness som även det släpps idag och är inspelat i Gig Studio i Stockholm med exekutiv producent Conny Wall.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
9
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011