Idag släpper arenabandet One Light från Helsingborg debutalbumet One Light. Ni har ju bland annat hört dem här i bloggen med debutsingeln Edge of a knife, samt att killarna i bandet åkte upp till Göteborg för att vara gäster i ett poddavsnitt där vi fick lära känna bandet lite mer.

Popmuzik Lover

Här kan du höra titelspåret från albumet, som ger oss klassisk vifta-händerna-i-luften-med-mobillampan-på-känsla när bandet här levererar arenaballad med extra soul och svulst.

Gillar du band som U2, Coldplay och Kings Of Leon så ska du självklart även lyssna igenom hela albumet här nedan. Albumet bjuder på en välgjord mix av pop och rock, som borde tilltala alla som gillar det där stora stadiumsoundet, men även klassisk pop/rock med en modern touch. Att killarna sedan är supertrevliga gör ju inte saken sämre.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.