Det är nu äntligen dags för Patrik Jean att följa upp singeln Prosecco från i våras med singeln För alltid, som då blir sångarens första på svenska. Här bjuder sångaren på sårbar text om att vilja ge allt i ett förhållande medan den andra tvekar. Allt gjort till en skön R&B-driven produktion som lyftas fram av Patriks röst.

”Jag vill aldrig begränsa mig i mitt artisteri och låtskrivande. Jag älskar att ta på mig nya utmaningar och jag inspireras ständigt av olika musikstilar. Är det något på svenska som vill komma ur mig, så låter jag det bli så. Precis som låten förmedlar, så har vi ingen tid att förlora.”

Patrik Jean

För alltid är skriven av Patrik Jean och Elias Näslin, samt att Elias stått för produktionen. Du hör resultatet här nedan.

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.