Det blir en emotionell poplåt som vi bjuds på när Lisa Ajax pojkvän Max Huss och Ellen Bergelin debuterar som duon VIOL. Först ut från de båda vännerna är singeln Rekord, en låt som mixar det vemodiga med det medryckande medan de båda sjunger om en relation som tagit slut, men att de tillsammans trots allt slagit rekord ihop. Det blir till fint pop med alla tankar och känslor som bubblar upp när de tittar tillbaka på relationen.

Följ på Apple Music

Om den nystartade duon berättar Max och Ellen:

”Låtarna har sedan start varit några av de mest självklara vi har skrivit och så har det fortsatt. Vi vill skriva om allt som berör oss och framförallt vill vi göra det tillsammans.”

Det ska definitivt blir spännande att höra mer med VIOL framöver. (Som för övligt är ett otroligt fint namn). För detta kändes både lovande och att det var just en stark poplåt.

Om du uppskattar att upptäcka ny musik i bloggen så får du gärna stötta Popmuzik som Patreon. Det gör det möjligt för mig att driva bloggen vidare och lyfta ny musik från spännande artister. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011