Efter den mer aggressiva och frustrerande singeln Mitt land brinner är Patrik Adolfsson tillbaka i den mer popiga delen av synthlandet.

Nordiska Favoriter

Nya singeln I found you byggs upp av analoga synthar som ger oss en lekfull känsla i låten. Det är luftigt och medryckande med en snygg melodi som löper igenom låten. Texten är det klassiska temat om att äntligen ha hittat kärleken. Vilket också bli passande till den bubblande och härligt popiga produktionen.

Jag kan tänka mig att romantiska synthvänner som vill bjuda upp till dans kommer älska denna pop-pärla från herr Adolfsson.

Följ Patrik Adolfsson på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011