Efter att ha släppt singlarna So much for the world och You turn the love on under våren, är det nu dags för Dear Martin att ge oss fyra nya låtar på EP:n Out of the Woods.
Här bjuds vi på elegant pop med eftertänksamma texter som tillsammans med snygga melodier skapar en imponerande samling låtar, producerad av Tobias Kempe Flygare. Man tänker definitivt på akter som Pet Shop Boys och Bryan Ferry när man hör musiken. Mjuka synthar och träffsäkra texter ger lite av den känslan i låtarna. Bäst och mörkast blir det på avslutande Friends like me ett vackert avslut av en vänskap och personen som står ensam kvar. Vacker popmagi.

Svensk Pop Apple Music

Jag kontaktade Dear Martin för en intervju för Popmuzik TV, där han berättade mer om låtarna på EP:n som du kan se här nedan.

Följ Dear Martin på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011