Med klipp från andra säsongen av Netflix-serien Young Royals kan vi här se musikvideon till Holy (Young Royals mix) med Elias.
Låten i sig är skriven av sångaren tillsammans med Teodor Wolgers och släpptes 2021 när den var med på albumet Holy, Endlessly Sad, Love. Nu har den dock återupptäckts när den var med i serien och med det hittat en helt ny publik, vilket gjorde det lägligt att klippa ihop en musikvideo med främst sensuella stunder mellan karaktärerna Wilhelm och Simon spelade av Edvin Ryding och Omar Rudberg.

Popmuzik Podcast

Vill du även se originalvideon till låten kan du se den här:

Följ Elias på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011